Palvelut:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Klassinen- ja urheiluhieronta

Lämpöpakkaushoidot

Passiiviset venytykset

Ryhti- ja liikerata-analyysit

Kuntouttavat hieronnat

 

Hei!

 

Olen Petja Leppänen ja toimin koulutettuna hierojana ja urheiluhierojana. Tarjoan asiakkailleni sekä klassista hierontaa, että urheiluhierontaa. Käytän myös asiakkaan tarpeiden mukaan lämpöpakkausta ja passiivisia venytyksiä tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

 

Käyn aina yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen sen hetkiset mahdolliset ongelmat, kuten esimerkiksi lihas- ja hermosäryt, päänsärky, huimaus, käsien puutuminen nukkuessa tai rajoittuneet nivelten liikkeet. Tutkin asiakkaan ja etsin syitä näihin ongelmiin ja keskustelen asiakkaan kanssa esimerkiksi miten mahdollisesti työstä johtuvia lihaskireyksiä pystyisi vähentämään.

 

Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa, lievittää stressiä ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Kiireisen arjen keskellä voi hypätä hetkeksi rauhoittumaan klassiseen hierontaan ja saada rennompi olo niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Hieronta sopii myös palauttamaan lihaksia rasituksesta. Sovellan urheiluhieronnan otteita aina asiakkaan mukaan ja onkin syytä huomata, että urheiluhieronta soveltuu nimestään huolimatta kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Käytän aina kaiken ammattitaitoni jokaisen asiakkaan hoitamiseksi.

 

Mikäli sinulla on kipuja tai särkyjä, tai haluat muuten vain rentoutua vilkkaan arjen keskellä, varaa aikasi ja tule hierontaan.

 

Tervetuloa!

 

© Satama wellness 2015

Toteutus: Mainostoimisto Kompassi