Palvelut:

  •  
  •  

 

Klassinen hieronta

Kalevalainen jäsenkorjaus

 

Olen Koulutettu hieroja ja Kalevalainen jäsenkorjaaja. Pidän työstäni ja autan sinua mielelläni erilaisten liikunta- ja tukielimistöön liittyvien vaivojen kanssa. Olet tervetullut vastaanotolleni olipa kyse sitten jännityksestä ja kireydestä, pienestä kolotuksesta tai pitkään jatkuneesta särystä.

 

Usein jo yhdestä käyntikerrasta saat apua, toisinaan kertoja tarvitaan muutama, joskus useampi. Uskon kuitenkin, että apua löytyy tavalla tai toisella. Hieronta ja jäsenkorjaus ovat myös hyviä tapoja rentoutua, joten voit tulla vastaanotolleni myös ilman sen kummempia vaivoja – esim. toipumaan rasituksesta tai palautumaan stressistä.

 

Toimin sivutöikseni joogaohjaajana, joten jos olet kiinnostunut rentoutus ja meditaatio tekniikoista, saat halutessasi niihin opastusta. Töiden ohella opiskelen hoitoalaa koko ajan lisää ja suhtaudun mielenkiinnolla erilaisia hoitomuotoja ja lähestymistapoja kohtaan. Uskon eri hoitomuotojen opiskelun auttavan ymmärtämään hoitamisen kokonaisuutta paremmin – ja näin toivon myös osaavani auttaa sinua kokonaisvaltaisemmin.

 

Lämpimästi tervetuloa

 

© Satama wellness 2015

Toteutus: Mainostoimisto Kompassi