Henkilöstö

Teemu Huhtala

Olen saanut vankan pohjan hierojan työlle opiskeltuani hierojaksi/ urheiluhierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa, Tampereella.

Urheiluhieronnan lisäksi voit valita enemmän rentouttavan klassisen hieronnan. Hierontahoidon yhteydessä voidaan tehdä eri lihasalueille passiivisia venytyksiä ja käyttää lämpö-/kylmähoitoja tilanteen mukaan. Hieronnan vaikutusta ylläpitämään voin antaa myös vinkkejä omatoimiseen lihashuoltoon.

Jokaisen asiakkaan kohdalla tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan terveydentila, ikä, lihaksiston ongelmat, sekä työ- että liikuntaperäiset rasitustekijät. Perehtymällä juuri Sinun vaivoihin yksilöllisesti, saadaan paras lopputulos.

Petja Leppänen

Olen Petja Leppänen ja toimin koulutettuna hierojana ja urheiluhierojana. Tarjoan asiakkailleni sekä klassista hierontaa, että urheiluhierontaa. Käytän myös asiakkaan tarpeiden mukaan lämpöpakkausta ja passiivisia venytyksiä tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

Käyn aina yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen sen hetkiset mahdolliset ongelmat, kuten esimerkiksi lihas- ja hermosäryt, päänsärky, huimaus, käsien puutuminen nukkuessa tai rajoittuneet nivelten liikkeet. Tutkin asiakkaan ja etsin syitä näihin ongelmiin ja keskustelen asiakkaan kanssa esimerkiksi miten mahdollisesti työstä johtuvia lihaskireyksiä pystyisi vähentämään.

Juuli Vekkilä

Hierojan työssä parasta on ihmisten kohtaaminen ja asiakkaan hyvinvoinnin tukeminen. Hieronta on erinomainen tapa rentoutua ja pitää kehostaan huolta. Mutta erityisesti pitkään jatkuneiden lihaskireyksien kohdalla on hyvä selvittää myös mikä ongelmia aiheuttaa ja löytää tilannetta pitkäaikaisesti parantavia ratkaisuja.

Tavoitteenani hieronnalla onkin tuottaa hyvää oloa ja helpotusta mahdollisiin vaivoihin. Käytän monipuolisesti erilaisia hieronnan otteita juuri sinun tilanteesi ja toiveesi huomioiden. Annan mielelläni myös konkreettisia ohjeita venytyksiin ja vinkkejä lihasten vahvistamiseen. Sivuammatiltani olen
Auktorisoitu Personal Trainer.

Viimeistelen koulutetun hierojan tutkintoani parhaillaan ja valmistun Turun Hierojakoulusta kesäkuussa 2024. Tutkintoni sisältää myös urheiluhieronnan opintoja.

Tervetuloa hierontaan – rentoutumaan, palautumaan ja voimaan paremmin!

Juho Ojala

Olen Juho Ojala ja opiskellut hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiassa ja suoritan koulutetun hierojan tutkinnon loppuun syksyllä 2023. Olen myös jo suorittanut urheiluhieronta-kurssin opintojeni ohessa.

Työssäni käytän monipuolisesti sekä klassisen, että urheiluhieronnan otteita. Lisäksi käytän asiakkaan tarpeen mukaan hoidon tukenaa passiivisia venytyksiä, met-tekniikkaa ja mobilisointia.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja haastattelun pohjalta luomme hoitosuunnitelman kotiohjeineen, joka kannustaa jatkossa myös kehonhuoltoon omatoimisesti.

Jokainen ihminen on tervetullut hoitooni!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi
Ajanvaraus