Henkilöstö

Teemu Huhtala

Olen saanut vankan pohjan hierojan työlle opiskeltuani hierojaksi/ urheiluhierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa, Tampereella.

Urheiluhieronnan lisäksi voit valita enemmän rentouttavan klassisen hieronnan. Hierontahoidon yhteydessä voidaan tehdä eri lihasalueille passiivisia venytyksiä ja käyttää lämpö-/kylmähoitoja tilanteen mukaan. Hieronnan vaikutusta ylläpitämään voin antaa myös vinkkejä omatoimiseen lihashuoltoon.

Jokaisen asiakkaan kohdalla tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan terveydentila, ikä, lihaksiston ongelmat, sekä työ- että liikuntaperäiset rasitustekijät. Perehtymällä juuri Sinun vaivoihin yksilöllisesti, saadaan paras lopputulos.

Petja Leppänen

Olen Petja Leppänen ja toimin koulutettuna hierojana ja urheiluhierojana. Tarjoan asiakkailleni sekä klassista hierontaa, että urheiluhierontaa. Käytän myös asiakkaan tarpeiden mukaan lämpöpakkausta ja passiivisia venytyksiä tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

Käyn aina yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen sen hetkiset mahdolliset ongelmat, kuten esimerkiksi lihas- ja hermosäryt, päänsärky, huimaus, käsien puutuminen nukkuessa tai rajoittuneet nivelten liikkeet. Tutkin asiakkaan ja etsin syitä näihin ongelmiin ja keskustelen asiakkaan kanssa esimerkiksi miten mahdollisesti työstä johtuvia lihaskireyksiä pystyisi vähentämään.

Jasmiina Saarinen

Moi!

Olen Jasmiina Saarinen ja toimin koulutettuna hierojana. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja sekä ensihoitaja AMK. Palveluihini kuuluu klassinen hieronta sekä urheiluhieronta.

Jokainen asiakas on minulle yksilö ja tavoitteenani on auttaa sekä tukea jokaista arjen tuomissa haasteissa sekä parantaa jokaisen omaa terveyttä ja hyvinvointia. Haastattelun ja tutkimisen pohjalta teemme yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänelle sopivan hoitosuunnitelman. Tämän myötä lähdemme toteuttamaan hoitoa. Hoitoon voidaan aina asiakkaan halutessa sisältää hieronnan lisäksi muitakin liikkuvuutta parantavia keinoja kuten rangan ja nivelten mobilisointia sekä erilaisia venytyksiä. Haluan myös tarjota asiakkailleni mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa tietämystään ja osaamistaan huolehtia omasta kehosta mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti!

Juho Ojala

Olen Juho Ojala ja opiskellut hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiassa ja suoritan koulutetun hierojan tutkinnon loppuun syksyllä 2023. Olen myös jo suorittanut urheiluhieronta-kurssin opintojeni ohessa.

Työssäni käytän monipuolisesti sekä klassisen, että urheiluhieronnan otteita. Lisäksi käytän asiakkaan tarpeen mukaan hoidon tukenaa passiivisia venytyksiä, met-tekniikkaa ja mobilisointia.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja haastattelun pohjalta luomme hoitosuunnitelman kotiohjeineen, joka kannustaa jatkossa myös kehonhuoltoon omatoimisesti.

Jokainen ihminen on tervetullut hoitooni!

Ajanvaraus