Henkilöstö

Teemu Huhtala

Olen saanut vankan pohjan hierojan työlle opiskeltuani hierojaksi/ urheiluhierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa, Tampereella.

Urheiluhieronnan lisäksi voit valita enemmän rentouttavan klassisen hieronnan. Hierontahoidon yhteydessä voidaan tehdä eri lihasalueille passiivisia venytyksiä ja käyttää lämpö-/kylmähoitoja tilanteen mukaan. Hieronnan vaikutusta ylläpitämään voin antaa myös vinkkejä omatoimiseen lihashuoltoon.

Jokaisen asiakkaan kohdalla tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan terveydentila, ikä, lihaksiston ongelmat, sekä työ- että liikuntaperäiset rasitustekijät. Perehtymällä juuri Sinun vaivoihin yksilöllisesti, saadaan paras lopputulos.

Petja Leppänen

Olen Petja Leppänen ja toimin koulutettuna hierojana ja urheiluhierojana. Tarjoan asiakkailleni sekä klassista hierontaa, että urheiluhierontaa. Käytän myös asiakkaan tarpeiden mukaan lämpöpakkausta ja passiivisia venytyksiä tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

Käyn aina yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen sen hetkiset mahdolliset ongelmat, kuten esimerkiksi lihas- ja hermosäryt, päänsärky, huimaus, käsien puutuminen nukkuessa tai rajoittuneet nivelten liikkeet. Tutkin asiakkaan ja etsin syitä näihin ongelmiin ja keskustelen asiakkaan kanssa esimerkiksi miten mahdollisesti työstä johtuvia lihaskireyksiä pystyisi vähentämään.

Susanna Vanhatuuna

Hei, olen Susanna Vanhatuuna ja valmistuin elokuussa 2018 koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi TYA oppilaitoksesta. Lisäksi opiskelen myös kraniosakraaliterapiaa, ja saan opinnot valmiiksi loppuvuodesta 2019. Tarjoan asiakkailleni klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Hieronnan yhteydessä käytän tarvittaessa kylmä- ja lämpöhoitoja tai passiivisia venytyksiä. Neuvon mielelläni myös ohjeita omatoimiseen kehonhuoltoon. Seuraan alan uusimpia julkaisuja ja päivitän omaa osaamistani jatkuvasti.

Opiskeluaikana olen tehnyt yhteistyötä niin yksilö- kuin joukkueurheilijoidenkin kanssa ja minulla on kokemusta hierontatyöstä eri urheilulajien parissa. Urheilijat ovat olleet eri ikäryhmistä ja kilpailevat jopa MM -tasolla. Nämä kokemukset sekä oma liikunnallinen tausta ovat olleet avuksi hierojan työssä. Omaa urheilutaustaa minulla on kilpauinnin parista ja olen nuoresta asti kilpaillut ratsastuksessa. Nykyisin harjoittelen myös aktiivisesti kuntosalilla.

Teen aina asiakkaan kanssa hoitosuunnitelman, jossa otan huomioon asiakkaan terveydentilan, iän, lihas- ja hermosäryt sekä mahdolliset rasitustekijät. Jokainen asiakas on yksilö ja perehdyn yksilöllisesti jokaisen tarpeisiin. Vastaanotolleni ovat kaikki tervetulleita ikään tai kuntoon katsomatta. Voit tulla vastaanotolleni myös palautumaan stressistä ja rentoutumaan kiireen keskellä.

Tule ja varaa oma aikasi! Tervetuloa!

Casper Sillanpää

Olen Casper Sillanpää. Valmistuin Elokuussa 2019 TYA-oppilaitoksesta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi.

Kaikki lähtee halusta auttaa. Käytän työssäni rentouttavaa klassista hierontaa, urheiluhierontaa, sekä venytyksiä. Pyrin myös antamaan vinkkejä hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Jokaisen asiakkaan hieronta suunitellaan tapauskohtaisesti ja hieronta suoritetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Käyn yhdessä asiakkaan kanssa läpi sen hetkiset ongelmat tutkimalla ja haastattelemalla. Mistä ne mahtaisivat johtua ja mitä niille voisi tehdä. Neuvon myös asiakkailleni tapoja itsehoitoon. Seuraan alan julkaisuja ja päivitän osaamistani jatkuvasti. Tervetuloa rentoutumaan hierontaan!

Ajanvaraus