Henkilöstö

Teemu Huhtala

Olen saanut vankan pohjan hierojan työlle opiskeltuani hierojaksi/ urheiluhierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa, Tampereella.

Urheiluhieronnan lisäksi voit valita enemmän rentouttavan klassisen hieronnan. Hierontahoidon yhteydessä voidaan tehdä eri lihasalueille passiivisia venytyksiä ja käyttää lämpö-/kylmähoitoja tilanteen mukaan. Hieronnan vaikutusta ylläpitämään voin antaa myös vinkkejä omatoimiseen lihashuoltoon.

Jokaisen asiakkaan kohdalla tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan terveydentila, ikä, lihaksiston ongelmat, sekä työ- että liikuntaperäiset rasitustekijät. Perehtymällä juuri Sinun vaivoihin yksilöllisesti, saadaan paras lopputulos.

Petja Leppänen

Olen Petja Leppänen ja toimin koulutettuna hierojana ja urheiluhierojana. Tarjoan asiakkailleni sekä klassista hierontaa, että urheiluhierontaa. Käytän myös asiakkaan tarpeiden mukaan lämpöpakkausta ja passiivisia venytyksiä tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

Käyn aina yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen sen hetkiset mahdolliset ongelmat, kuten esimerkiksi lihas- ja hermosäryt, päänsärky, huimaus, käsien puutuminen nukkuessa tai rajoittuneet nivelten liikkeet. Tutkin asiakkaan ja etsin syitä näihin ongelmiin ja keskustelen asiakkaan kanssa esimerkiksi miten mahdollisesti työstä johtuvia lihaskireyksiä pystyisi vähentämään.

Kirsi Kalliotie

Moi!

Nimeni on Kirsi Kalliotie ja olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi TYA oppilaitoksesta.

Palveluihini kuuluvat klassinen hieronta ja urheiluhieronta. Haluan antaa sinulle yksilöllistä palvelua, on kyse sitten lihashuollosta, tuki-ja liikuntaelinten ongelmista, päänsärystä, stressistä tai rentoutumisesta ja rauhoittumisesta. Teen aina kanssasi hoitosuunnitelman keskustelemalla ja tutkimalla. Hoito toteutetaan aina sinun toiveidesi mukaan. Teen parhaani tarjotakseni juuri sinulle oikeanlaista hoitoa ja hetken itsellesi.

Tervetuloa vastaanotolleni saamaan yksilöllistä palvelua ja hoitoa juuri sinun kehosi tarpeisiin.

Casper Sillanpää

Olen Casper Sillanpää. Valmistuin Elokuussa 2019 TYA-oppilaitoksesta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi.

Kaikki lähtee halusta auttaa. Käytän työssäni rentouttavaa klassista hierontaa, urheiluhierontaa, sekä venytyksiä. Pyrin myös antamaan vinkkejä hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Jokaisen asiakkaan hieronta suunitellaan tapauskohtaisesti ja hieronta suoritetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Käyn yhdessä asiakkaan kanssa läpi sen hetkiset ongelmat tutkimalla ja haastattelemalla. Mistä ne mahtaisivat johtua ja mitä niille voisi tehdä. Neuvon myös asiakkailleni tapoja itsehoitoon. Seuraan alan julkaisuja ja päivitän osaamistani jatkuvasti. Tervetuloa rentoutumaan hierontaan!

Ajanvaraus