Palvelut

Hierontapalvelut Turku

Satama Wellness`n palveluihin lukeutuvat sekä klassiset- ja urheiluhieronnat. Sinua palvelevat koulutetut ja nimikesuojatut terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Meille jokainen asiakas on yksilö, jonka tarpeet otetaan aina huomioon hoitotoimenpiteissä. Hoito suunnitellaan aina asiakkaan etua ajatellen ja parhaan hoitovasteen aikaansaamiseksi.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on ehkä käytetyin hoitomuoto, jolla ovat jo pitkät perinteet. Sen avulla hoidetaan tavanomaisia lihasperäisiä ongelmia, jotka voivat olla työperäisiä, iän mukanaan tuomia vaivoja tai klassinen hieronta voi olla kuntouttavana jatkohoitona jollekin muulle hoitotoimelle, tapaturmalle tai pitkittyneelle kiputilalle.

Lue lisää

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan otevalikoima on klassista hierontaa laajempi ja sisältää usein lihasten poikittaisia venytysotteita, MET-tekniikan käyttöä apuna, passiivisia venytyksiä ja lämpö/kylmäpakkauksia.

Lue lisää

Kaikkiin hoitoihin sisällytämme asiakkaan tarpeiden mukaan:

Ryhtikartoitus ja liikkuvuustestit

Pääsääntöisesti hoidon alussa teemme hoidettavalle ongelma-alueelle raajojen liikeratatestit ja arvioimme ryhtiä ja lihaskireyksiä. Samalla voidaan arvioida tilannetta erilaisilla taivutuksilla tai kiertoliikkeillä. Nämä ovat pohjana oikein kohdennetuille hoitotoimille.

Halutessasi ryhtikartoitus, liikkuvuustestit ja lihaskireyksien arviointi voidaan tehdä laaja-alaisesti koko keholle. Näin saat erittäin hyvää lisäarvoa omien liikuntaharrastustesi tueksi ja kertoo kehosi tilanteen.

Passiiviset venytykset

Riittävä liikunta ja lihasten omaehtoinen venyttäminen ovat kaikille ihmisille tarpeen. Venytyksillä eliminoidaan lihasjännitysten syntymistä ja pyritään saamaan lihaksiin enemmän lepopituutta.

Lue lisää

Lämpö- ja kylmäpakkaushoidot

Lämpö- ja kylmäpakkaukset ovat hieronnan yhteydessä käytettäviä lisähoitoja, joilla tehostetaan hieronnan vaikutusta. Kylmäpakkaukset ovat lähinnä akuuttien lihastraumojen hoitoon, turvotuksen laskemiseen, kipupaikkojen rauhoittamiseen ja ärtyneiden jänne- ja lihaskalvoalueiden hoitoon.
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi
Ajanvaraus